Een AED daar red je levens mee!

Tegenwoordig wordt er meer en meer over een AED gesproken oftewel en Externe Automatische Defibrillator. De functie is het herstellen van het hartritme, middels een schok. Deze schok wordt door het apparaat toegediend. Dit kan, na het plaatsen van de elektroden, automatisch zijn. Dit wordt een volautomatische AED genoemd. Echter heb je ook AED's waar de schok kan ook handmatig worden toegediend. Zo'n AED heet een halfautomatische AED.

AED bij u in de buurt?

Heeft u ook een AED in de buurt? Deze vraag stellen wij vaak, omdat veel mensen wel vaker van een AED hebben gehoord, maar vaak niet weten waar deze hangt. Om deze bewustwording te vergroten proberen wij, van AEDmaster ons steentje bij te dragen. Wij zijn namelijk van mening dat een AED net zo belangrijk is als andere openbare voorzieningen. Het is namelijk van maatschappelijk belang dat wij onze medemens blijven helpen.

AED in Actie

Om dit te bereiken hebben is ons AED assortiment zo samengesteld dat de AED's aan de strengste eisen voldoen. Daarom bieden wij enkel AED's aan die over een FDA keurmerk beschikken of een CE markering hebben. Hierdoor weten wij zeker dat de AED's in 2020 ook nog aan de gestelde eisen voldoen. Waarom 2020? De reden hiervan is dat er in mei 2020 een wetswijziging plaats vindt. Daarnaast ordersteunen wij projecten zoals bijvoorbeeld een buurt AED. Wij hebben hier speciaal een AED voordeelpakket voor samengesteld. Bent u hier in geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, want wij steunen goede initiatieven en hanteren een speciale prijs. Deze prijs is niet op onze website vermeld. Daarnaast stellen wij AED's ter beschikking tijdens evenementen. Wij doen dit geheel belangeloos. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat verwachten wij van u?

Moet u van ons een AED kopen? Nee dat is niet wat wij van u vragen. Wij hopen dat u wil helpen om de landelijke dekking van de AED's te vergoten, door in eerste instantie het er over te hebben. Voor een AED geldt namelijk dat de eerste 6 minuten tellen. Echter zijn er op het moment nog maar 20.000 geregistreerde AED's. Dit klinkt veel, maar hiermee is nog lang geen landelijke dekking bereikt. Wij hopen van harte dat u met ons deze discussie verder wil uitbreiden, zodat wellicht de overheid ook haar steentje gaat bijdragen. Dit kan bereikt worden door of strengere wet- en regelgeving over door subsidie beschikbaar te stellen.

Bedankt voor uw aandacht en wij hopen dat ook u, uw maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt!

Post was bewerkt op 04-10-2019 13:34 door AED

AED? Daar red je levens mee! Bent u op zoek naar een AED voor een buurt evenement? Neem dan contact met AEDmaster, want wij stellen een AED kosteloos beschikbaar.